Абрикосу рослинна олія, нерафінована

Prunus armeniaca Kernel Oil
Абрикосу рослинна олія, нерафінована
Характеристики
Тип інгредієнту Нерафінована

Абрикосу рослинна олія, нерафінована

Botanical Name: Prunus armeniaca L., Rosaceae
INCI: Prunus armeniaca Kernel Oil

Залишилися питання?

Запитайте в нашого менеджера за телефоном +380 44 531 35 35 або залиште заявку і ми Вам зателефонуємо
Адреса
вул. Резервна, б. 29-Г, м. Київ, 04074, Україна
Електронна пошта