Авокадо рослинна олія, косметична, рафінована

Persea Gratissima Oil
Авокадо рослинна олія, косметична, рафінована
Характеристики
Тип інгредієнту Нерафінована

Авокадо рослинна олія, косметична, рафінована

Botanical Name: Persea gratissima, Lauraceae.
INCI: Persea Gratissima Oil

Остались вопросы?

Задайте их нашему менеджеру по телефону +380 44 531 35 35 или оставьте заявку и мы сами Вам перезвоним
Адрес
ул. Резервная, д. 29-Г, г. Киев, 04074, Украина
Электронная почта